Catalogus / FILM

 • Abeltje

  Op zijn eerste dag als liftboy vliegt Abeltje Roef met drie liftgangers, zijn ex-vriendinnetje Laura, de zanglerares juffrouw Klaterhoen en de in mottenballen handelende meneer Tump, met lift en al het dak uit van het warenhuis...


  Lees meer

 • AntBoy

  Pelle is een doodgewone jongen van 12. Tot hij op een dag gebeten wordt door een mier. Plotseling is Pelle beresterk, kan hij tegen muren omhoog klauteren, heeft een niet te stillen honger naar zoetigheid, beschikt over een geweldig reukvermogen en zijn plas lijkt wel op zoutzuur.


  Lees meer

 • Antboy 2 Revenge of the red fury

  Het avontuur van de populaire superheld Antboy wordt vervolgd. Een nieuwe jongen op school probeert Pelles vriendin Ida in te palmen en een mysterieuze wraakgodin, de Rode Furie, maakt hem het leven lastig.


  Lees meer

 • Antboy 3

  De tiener Pelle heeft ooit superkrachten gekregen nadat hij door een mier werd gebeten. Deze superkrachten gebruikt hij door als de superheld Antboy de misdaad te bestrijden in en rond het mooie Middellund. In deze derde en laatste film uit de serie besluit Pelle zijn Antboy alter ego een tijd op non-actief te zetten. 


  Lees meer

 • Brammetje Baas

  De energieke Brammetje is zeven jaar en kan een heleboel dingen heel goed. Hij kan al AVI 2 lezen, drummen op de tafel, hoger springen dan zijn vader (op de trampoline) en wel drie meisjes op de kar over het schoolplein trekken. Er is eigenlijk maar één ding dat Brammetje helemaal niet goed kan, en dat is stil zitten.


  Lees meer

 • Cloudboy

  De 12-jarige stadsjongen Niilas woont zolang hij zich kan herinneren bij zijn vader. Zijn Zweedse moeder Katarina kent hij nauwelijks. Vader en zoon zijn al jaren op elkaar aangewezen en hebben een hechte band. Deze zomervakantie moet de verlegen Niilas – zeer tegen zijn zin – afreizen naar Lapland waar zijn moeder en haar nieuwe gezin bij de Sami, tussen de rendieren, wonen. De rendiertrek is volop aan de gang en ook Niilas moet een handje toesteken. Maar wat moet hij daar?


  Lees meer

 • Dancing in Jaffa

  Pierre Dulaine, gelauwerd ballroomdanser, keert terug naar zijn geboorteplaats Jaffa/Tel Aviv. Met een dansproject op de scholen in Jaffa wil hij Palestijnse en Joodse kinderen samenbrengen...


  Lees meer

 • De Buurtspion

  De tienjarige Agathe-Christine is een buitenbeentje én gek op mysteries. Ze wil graag privédetective worden. Een kantoor heeft ze al: in hun nieuwe huis in de stad, tovert ze de kelder om tot een klein detectivebureau. 


  Lees meer

 • De Drie Rovers

  Tiffany is per koets op weg naar het weeshuis, wanneer drie woeste rovers de koets overvallen. Ze zijn op zoek naar een grote buit, maar in de koets vinden ze enkel een verdrietig meisje. 


  Lees meer

 • De Geweldige Beer

  Twee kinderen beleven een machtig avontuur in een verboden bos vol mythische wezens, terwijl ze proberen een gigantisch grote beer uit handen van een jager te houden. Avontuurlijk epos over de redding van een eeuwenoud bos vol mythische wezens. 


  Lees meer

 • De Griezelbus

  De elfjarige Onnoval is een buitenbeentje op school: Hij schrijft griezelverhalen en romantische gedichten. Een verzonnen griezelschoolreisje wordt werkelijkheid als Ferluci ermee aan de haal gaat. Lukt het Onnoval om...


  Lees meer

 • De Hazenschool

  Max heeft een wens: lid worden van de coolste bende van de stad. Met capriolen in een modelvliegtuig probeert hij indruk te maken. Hij heeft echter weinig geluk, want het vliegtuigje stort neer op een merkwaardige plek in het bos...


  Lees meer

 • De IJslandbende

  De IJslandbende gaat over zes bendeleden die, met hun oneindige fantasie en fascinatie voor IJsland, zich voorbereiden op een onvergetelijke en avontuurlijke expeditie.


  Lees meer

 • De Indiaan

  Koos wil graag op zijn imposante, blonde oer-Hollandse vader lijken, maar dit is niet eenvoudig want hij is geadopteerd uit Peru - en dus klein en donker. 


  Lees meer

 • De Jongen die niet meer praatte

  Memo is een negen jaar oude Koerdische jongen, die met zijn moeder en kleine zusje in Oost Turkije woont. Zijn vader woont in een grote zeehaven in Nederland. Vader besluit om zijn gezin definitief naar Nederland te halen. Maar Memo wil zijn geliefde dorp niet verlaten.


  Lees meer

 • De Superheld

  Noorse familiefilm over de 11-jarige Modulf die denkt dat hij een superheld is. Op school wordt hij keer op keer gepest. Maar dat vindt hij prima, want telkens wanneer hij gepest wordt, redt hij weer een ander van gepest te worden. Een nieuw buurmeisje, Lise, brengt hem de fijne kneepjes van Aikido bij.


  Lees meer

 • Dolfje Weerwolfje

  Dolfje Weerwolfje is de verfilming van het eerste boek van de populaire boekenreeks van Paul van Loon. Het vertelt het verhaal van de kleine Dolfje die op de nacht van zijn zevende verjaardag verandert in een wit pluizig dier: een wolfje. 


  Lees meer

 • Dunderklumpen

   

  Een midzomernacht sprookje dat zich afspeelt in de overweldigende natuur in het hoge noorden van Zweden. Dunderklumpen, een eenzaam tovermannetje, steelt in de midzomernacht de knuffels van de kleine Camilla...


  Lees meer

 • Emil en Ida van de Hazelhoeve

  Emil is een pienter jongetje en een onverbeterlijke deugniet. Hoewel... eigenlijk probeert Emil behulpzaam te zijn, maar dat loopt bijna altijd fout af. Dan wordt Emil voor straf in het houthok opgesloten. Maar dat vindt hij helemaal niet erg.


  Lees meer

 • Felix

  Felix, een 14-jarige jongen uit een arme wijk in Kaapstad (Zuid-Afrika), proeft van twee werelden. Overdag gaat hij naar een chique kostschool, waar rijkeluiszoontjes in hem het ideale pestslachtoffer zien. En ‘s avonds leeft hij zich als getalenteerd jazzmuzikant uit op de saxofoon. 


  Lees meer

 • Fergie, de kleine grijze tractor en de dansende geit

  In deze muzikale komedie beleeft stadsjongen Gustav voor het eerst een zomer op het platteland. Het wordt een zomer om nooit te vergeten met nieuwe vrienden, gekke uitvindingen...


  Lees meer

 • Fietsmug en Dansmug

  Welkom in de kleurrijke wereld van vliegen, kevers, mieren, bijen, rupsen en natuurlijk... muggen. Dagmar de dansmug is tot over haar oren verliefd op Egon de fietsmug. Maar Egon leeft voor de lol en wil eerst op wereldreis. 


  Lees meer

 • FINN

  De negenjarige Finn woont met zijn vader op het platteland. Samen met zijn beste vriend Erik zit hij op voetbal. Finn wil graag muziek maken, maar zijn vader wil liever dat hij gewoon gaat voetballen, net als alle andere jongens.
Finn snapt niet waarom, maar zijn vader wil er niet over praten.


  Lees meer

 • Gilbert

  De 11-jarige Gilbert is net verhuisd en heel blij als hij door zijn nieuwe buurmeisje wordt uitgenodigd voor een feestje voor haar ijshockeyteam moet hij daar natuurlijk bij zijn. Zijn ouders gaan echter op vakantie en vragen zijn tikje eigenaardige tante Doris om op te passen. 


  Lees meer

 • Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes

  Paddy leeft in een bos en is een jonge muis die graag inspecteur bij de politie wil worden. Wanneer inspecteur Gordon met pensioen gaat krijgt ze de kans zich te bewijzen.


  Lees meer

 • Het Mannetje van de Maan

  Manneke Maan, zo noemen we het mannetje van de maan, kijkt vaak met jaloerse blik naar de mensen op aarde die zoveel plezier met elkaar maken, terwijl hij eenzaam op de maan woont. Wanneer een komeet de maan passeert pakt het mannetje de staart van de komeet beet en landt op aarde...


  Lees meer

 • Het Paard van Sinterklaas

  Winky Wong is zes jaar als ze met haar moeder vanuit China verhuist naar Nederland, waar haar vader een restaurantje runt. Alles is hier anders en Winky moet wennen aan de mensen, de taal en de gewoontes. De eerste schooldag ervaart ze als een ramp en ze wil er nooit meer heen. 


  Lees meer

 • Het Zakmes

  Het Zakmes vertelt het verhaal van de zesjarige Mees, die per ongeluk het zakmes van zijn vriend Tim heeft afgepakt. Hij wil Tim het zakmes teruggeven en begint aan een lange zoektocht want Tim is verhuisd en Mees weet zijn adres niet. .....


  Lees meer

 • Hoe overleef ik mezelf

  De 13-jarige Rosa verhuist samen met haar 8-maanden oude halfbroertje en haar moeder naar Groningen om bij haar nieuwe stiefvader in te trekken. Ver weg van haar vrienden, op een nieuwe school en in een onbekende omgeving worstelt zij met haar onzekerheid, haar stiefvader en haar alter ego Rooz. 


  Lees meer

 • Holly en de Zwaan

  Een ontroerend verhaal over intense familiebanden en een warme liefde tussen kind en dier.


  Lees meer

 • Ja Zuster, Nee Zuster

  Het is een gezellige bedrijvigheid in rusthuis Klivia. De Ingenieur is druk bezig met uitvinden. Jet is lekkere hapjes aan het klaarmaken en zuster Klivia zelf kibbelt met huurbaas Buurman Boordevol door de telefoon...


  Lees meer

 • Johan en de Verenkoning

  Johan woont met zijn vader op een schip. Ver weg op zee houden ze zich schuil voor de verenkoning, een vreselijk monster dat Johans moeder heeft meegenomen.


  Lees meer

 • Julius in Winterland

  Julius woont in een weeshuis en is een beetje een buitenbeentje. Zoals elk jaar kijkt hij erg uit naar Kerstmis. 8 Jaar geleden heeft de Kerstman Julius, die toen net geboren was, naar het weeshuis gebracht. Tenminste, dat is Julius verteld….


  Lees meer

 • Karla & Jonas

  Karla is verliefd! Ze kan haar vakantievriendje Jonas maar niet vergeten. Op aandringen van haar vriendin Katrine gaat ze hem opzoeken in het weeshuis waar hij woont. Jonas heeft het niet makkelijk en Karla probeert hem op te vrolijken op zijn verjaardag: "zullen we samen op zoek gaan naar je echte moeder?".


  Lees meer

 • Karla & Katrine

  Karla en Katrine waren ooit beste vriendinnen maar ze zijn elkaar intussen uit het oog verloren. Karla wil de vriendschap herstellen en vraagt Katrine om samen de zomervakantie door te brengen in hun vakantiehuis. Net wanneer alles weer koek en ei lijkt, wordt Karla voor het eerst verliefd. 


  Lees meer

 • Karla's Wereld

  Karla, kind van gescheiden ouders, heeft één grote wens: op kerstavond haar ouders samen aan de feesttafel krijgen. Maar dat is niet zo simpel. Mama heeft het altijd druk en papa is wel superleuk, maar hij drinkt te veel. Teleurgesteld loopt Karla weg van huis.


  Lees meer

 • Kleine Anna en Lange Oom

   6 verhaaltjes over de avonturen die Anna, 2 turven hoog, samen met lange oom beleeft...


  Lees meer

 • Knoester

  Junior en zijn familie hebben zich erg verheugd op hun verhuizing naar het platteland. Het is voor Junior niet makkelijk om nieuwe vrienden te maken. Hij maakt zich zorgen... Tot hij Knoester vindt...


  Lees meer

 • Knoester & Berkelientje

  Dit is de tweede film in een reeks van drie over de koddige Junior en zijn pratende tak Knoester. Junior’s droomfiets is te koop in de winkel waar zijn mama werkt. Als hij mama helpt, kan hij met het verdiende geld voor de fiets sparen. Maar als mama een fietsongeluk krijgt en naar het ziekenhuis moet, heeft hij andere zaken aan zijn hoofd. 


  Lees meer

 • Knoester, Waar is Knoester

  Knoester, een pratende tak en de beste vriend van Junior, is meeverhuisd en heeft zijn grote liefde Berkelientje meegenomen. Een paar maanden na de verhuizing beginnen de papa en mama van Junior zich zorgen te maken, omdat Junior nog steeds geen nieuwe vriendjes heeft gemaakt. Maar Junior vermaakt zich uitstekend met Knoester...


  Lees meer

 • Laban - Spooktijd met Laban

  Samen met de bewoners van Kasteel Goedemorgenzon beleeft Laban opnieuw allerlei avonturen. 


  Lees meer

 • Laban Het Kleine Spookje

  Middernacht en de maan schijnt boven het kasteel. Tijd voor de spoken om aan het werk te gaan. Maar voor het kleine spookje Laban is dat niet eenvoudig. Mensen bang maken... hij weet niet hoe dat moet.


  Lees meer

 • Laban maakt er een potje van

  Laban en zijn spokenfamilie gaan lekker koken. De koningsfamilie komt immers op bezoek. Ze bakken en koken volgens een recept uit mama's kookboek. Labolina vindt vooral ketchup een onmisbaar ingrediënt in haar taartenbrouwsel. Als dat maar goed afloopt… 


  Lees meer

 • Laban, het allerliefste Spookje

  Opnieuw beleeft Laban allerlei avonturen met zijn beste vriend prins Bas en zijn guitige zusje Labolina. Ze spelen verstoppertje, ze krijgen een gekke oom op bezoek, ze maken levensechte schilderijtjes, ze picknicken in de regen en ze gaan op zoek naar de mama en papa van een baby vleermuisje.


  Lees meer

 • Lied van de Zee

  Ben en Saoirse wonen met hun vader op een klein eiland voor de Ierse west- kust. Om de kinderen te beschermen voor de gevaren van de zee, neemt oma ze mee naar haar huis in de stad. 
De kinderen volgen een spoor van magische lichtjes dat hen naar een verborgen grot leidt. 


  Lees meer

 • Los Bando

  AXEL en GRIM zijn al jaren beste vrienden en samen hebben ze één grote droom. Muzikale geschiedenis schrijven met hun rockband LOS BANDO IMMORTALE. 


  Lees meer

 • Lotte en de Maansteen

  Telkens als Lotte naar de maan kijkt, vraagt ze zich af wie er zou wonen… Daar komt ze achter wanneer ze op een nacht bezoek krijgt van twee vreemde figuren.


  Lees meer

 • Lotte van Uitvindersdorp

  Lotte, een vrolijk, klein meisjeshondje, leeft in een stadje bij de zee. Een heel bijzondere plek: iedereen is er dol op uitvinden. De uitvinderswedstrijd is telkens weer de belangrijkste dag van het jaar.


  Lees meer

 • Louis en de Aliens

  Louis is het twaalfjarige, ietwat eenzame zoontje van een geobsedeerde ufoloog. Zijn vader staart nachtenlang door zijn telescoop en is ervan overtuigt dat buitenaardse wezens bestaan. 


  Lees meer

 • Meester Kikker

  'Soms ben ik een kikker. Dat is mijn supergeheim. Niemand mag het weten, behalve jullie.' Sita, Wouter en de andere kinderen in de klas lachen. Leuke grap van de meester (Jeroen Spitzenberger). Totdat hij op een dag de klas in komt met kroos in zijn haar. 

   

  Lees meer

 • Menino

  De vrolijke jongen Menino neemt je mee op een reis door een wonderschone geanimeerde wereld, geïnspireerd op Brazilië. Hij groeit gelukkig op in de weelderige natuur. Maar op een dag vertrekt zijn vader naar de stad om daar werk te zoeken. Het verlangen om zijn vader weer te zien is zo intens, dat hij naar hem op zoek gaat.


  Lees meer

 • Mijn Broer is een Hondje

  Het enige dat de 10-jarige Marietta wil is een hond, maar van haar ouders mag zij er geen. Met behulp van een magische steen, betovert Marietta haar irritante broer in een hond, maar de gevolgen van deze daad groeien haar al snel boven het hoofd.


  Lees meer

 • Mijn Franse Tante Gazeuse

  De achtjarige Katootje Tekelenburg woont met haar ouders in een nieuwbouwwijk in het plaatsje Droogbaak. Haar familie is in een voortdurende strijd gewikkeld met buurman van Zanten die, net als zij, meedingt naar de prijs voor de netste familie van Nederland: de Emmy Gee trofee. .....


  Lees meer

 • Mini en de Muggen

  Een bonte karavaan trekt door het bos. Het is het insectencircus. Het gezelschap kent fantastische artiesten: Fietsmug Egon haalt stunten uit op de fiets en Dansmug Dagmar, werkzaam als koorddanseres, kent geen hoogte vrees. Ook Miranda de vlo en Mini het kevertje reizen mee...


  Lees meer

 • Minoes

  Tibbe, beginnend journalist bij de Killendoornse Courant, staat op het punt ontslagen te worden. Eigenlijk is hij te verlegen om een goede journalist te zijn, maar de hoofdredactrice geeft hem nog een kans. Terwijl Tibbe tobt waar hij een goed verhaal over kan schrijven, ontmoet hij de merkwaardige juffrouw Minoes. ...


  Lees meer

 • Monky

  Op een dag vindt Frank een klein aapje in zijn achtertuin. Monky is haar naam en haar komst is een welkome afleiding voor Frank en zijn ouders. Al snel komen zij snel achter dat Monky geen gewoon aapje is en waar komt zij eigenlijk vandaan?


  Lees meer

 • Morisson krijgt een zusje

  De mamma van Morrison is zwanger en de baby komt bijna. Steven waarschuwt Morrison dat zijn leventje heel wat zal veranderen als de baby er is. Wanneer Morrison zijn moeder aan een vriendin hoort vertellen hoe ze van plan is Morrison's kamer te veranderen in een babykamer.....


  Lees meer

 • Operatie Noordpool

  Door een misverstand belanden 13-jarige Julia en de 8-jarige tweeling Ida en Sindre op een verlaten eiland in de Noordelijke IJszee. Hun verdwijning wordt spoedig opgemerkt, maar niemand heeft enig idee waar de kinderen zijn.


  Lees meer

 • Orla de Kikkerslikker

  De verschrikkelijke pestkop Orla De Kikkerslikker zit Viktor en zijn makkers graag dwars. Viktor mag, samen met zijn trouwe hond Braadworst, in Circus Bardini optreden, maar Orla heeft een gemeen plan bedacht. Met veel fantasie en humor bindt Viktor de strijd aan....


  Lees meer

 • Otto is een Neushoorn

  Toppers zomervakantie belooft een saaie boel te worden...tot hij op een dag een magisch potlood vindt. Daarnet tekende hij nog een prachtige neushoorn op de muur en nu is de tekening verdwenen... en staat Topper oog in oog met een briesend beest dat aan de gordijnen knabbelt.

   

  Lees meer

 • Pelle en de Dierenrovers

  Pelle, de sympathieke politiewagen, heeft opdracht om de grootste attractie van een natuurpark in het hoge noorden van Noorwegen te bewaken: een broedende arend. Toch slagen twee rovers erin om de arend te stelen.


  Lees meer

 • Pelle en de Waterdieven

  Bij een zware storm wordt Pelle, het schattigste politiewagentje van de stad, tijdens een reddingsactie getroffen door een krachtige stroomstoot. Iedereen vreest dat het afgelopen is met Pelle... tot er een mirakel gebeurt. 


  Lees meer

 • Piepkuikens

  Wanneer eendenkuikens uit het ei kruipen, gaan ze meteen op zoek naar hun moeder. Pech voor Cathy! Ze krijgt voor haar 10de verjaardag een eendenei cadeau, maar het is haar beste vriendin Margaux die door het kuiken als moeder wordt uitgekozen.

   

  Lees meer

 • Pim & Pom Het Grote Avontuur

  Fantastische tekenfilm voor de kleintjes gebaseerd op de tekeningen en verhalen van Fiep Westendorp. 


  Lees meer

 • Pluk van de Petteflet

  In de Petteflet ontmoet Pluk allerlei nieuwe vrienden, zoals Aagje, de Stampertjes en meneer Pen, maar ook de dieren Zaza, Eekhoorn Duizeltje, Dollie & Schuw Konijn. Als hij op een dag ontdekt dat de Torteltuin vernietigd dreigt te worden, zet Pluk alles op alles om zijn vriendjes en de Torteltuin te redden. Maar of het hem lukt...?


  Lees meer

 • Pudding T

  Arme Ivan Olsen. Op school wordt hij door bullebakken gepest en thuis gaat het al niet veel beter. Pa vindt hem een slappeling, een loser en alles behalve de Tarzan waar hij altijd van gedroomd heeft. Maar dat verandert wanneer Ivan een vrolijke banjospelende heks ontmoet die hem superkrachten geeft.


  Lees meer

 • Raafje met de Rode Sok

  Brutale ‘Raafje met de rode sok’ veroorzaakt een regelrechte ramp wanneer hij met zijn zeepkist tegen de voorraadschuur botst, waarin het eten van de dieren in het bos ligt opgeslagen. De schuur was al niet zo stevig meer en wanneer Raafje en zijn vriend Eddie Beer even later een ladder verplaatsen, stort de schuur in. De voorraad eten rolt in de rivier en wordt door het water verzwolgen. De winter is in aantocht, maar zonder eten zullen de dieren het erg moeilijk krijgen.


  Lees meer

 • Reis naar het Noorden

  Sasha is een slim en doortastend meisje van 15 jaar dat opgroeit in het aristocratische milieu van St. Petersburg aan het einde van de 19e eeuw. Ze is groot bewonderaar van haar opa die verdwenen is. Ze loopt weg van huis weg om hem en zijn schip te gaan zoeken. 


  Lees meer

 • Rita en Krokodil

  Rita is een vastberaden kleuter met een altijd hongerig vriendje, Krokodil. Hij woont in de badkuip, maar zeer waarschijnlijk bestaat hij enkel in de fantasie van Rita...

   

  Lees meer

 • Rita en Krokodil 2

  Rita en haar altijd hongerig vriendje, Krokodil zijn terug en beleven nog meer avonturen. Samen gaan ze naar de bioscoop, lekker zonnen op het strand, ontdekken ze de ruimte en gaan ze naar het zwembad. Met Krokodil in de buurt, is er altijd wat te beleven...

   


  Lees meer

 • Sawsans Geheime Missie

  Je hoeft niet eens van ver te komen, om je een vreemdeling te voelen. Karl verhuist met zijn moeder van een Christelijk vissersdorp aan de westkust van Denemarken naar de multiculturele wijk Nørrebro in Kopenhagen. Sawsan, een Islamitisch meisje uit zijn klas, neemt Karl onder haar hoede en maakt hem wegwijs in de grote stad.


  Lees meer

 • Simon en Sam

  Simons regelmatige leventje gaat finaal aan diggelen wanneer Sam gedumpt wordt door zijn vriendin. Simon kan niet zonder Sam, de enige die hem begrijpt en die orde kan scheppen in een chaotische wereld. Enkel door op zoek te gaan naar een nieuw liefje voor Sam, kan Simon zijn broer er weer bovenop helpen. 


  Lees meer

 • Sing Song

  Zomer 2017 in de Bioscoop! In de muzikale film SING SONG wordt de 16-jarige Jasmine uitgenodigd voor een song-contest in Suriname. Vol enthousiasme vertrekt ze met gitarist Stijn naar haar exotische geboorteland, maar niet alleen om te zingen. Zonder dat iemand het weet gaat ze op zoek naar haar moeder. Maar met haar zoektocht zet ze zowel haar vriendschap met Stijn als het winnen van de wedstrijd op het spel. Dan doet ze een bijzondere ontdekking die alles op zijn kop zet. SING SONG is een swingende muzikale film over het ontdekken van je roots.


  Lees meer

 • Siv Gaat Logeren

  Siv gaat voor het eerst logeren bij haar vriendinnetje Cerisia. Na het spelen gaan ze naar bed, maar ’s nachts ziet het huis er zo anders uit. Siv is ongerust, maar het briefje met papa’s telefoonnummer zit in Cerisia’s pyjama. Trouwens… waar is Cerisia eigenlijk? Siv gaat op zoek in het mysterieuze huis, waar achter elke deur een nieuwe verrassing wacht. In de keuken ontmoet ze zelfs twee pratende dassen. Misschien kunnen zij helpen om Cerisia te vinden.


  Lees meer

 • Soland & Ludwig, de Grote Kaasrace

  De brutale ekster Solan zet opnieuw een klein Noors dorp op stelten. Wanneer hij hoort over de traditionele kaasrace tussen zijn woonplaats en het naburige dorp, zet hij alles op alles om zich te bewijzen als een echte racekampioen! 


  Lees meer

 • Stip en Vlek

  Kijk, daar heb je Stip & Vlek. Stip is gestipt en Vlek is gevlekt. Precies zoals het hoort. Stilzitten kunnen ze niet. Ze buitelen van het ene avontuur in het andere...

   

   


  Lees meer

 • Stip en Vlek doen weer gek

  Stip & Vlek doen weer gek bestaat uit 6 charmante verhaaltjes waarmee twee guitige langoren met de toepasselijke namen Stip & Vlek, opvoeders vertederen en peuters en kleuters de opwinding bezorgen die ontstaat bij de herkenning en verkenning van hun leefwereld.


  Lees meer

 • Storm

  Storm is 3 jaar oud. Hij verhuist met zijn Deense vader, Thaise moeder en kleine broer naar Bangkok. Daar is alles nieuw voor hem...

   

  Lees meer

 • Trio- De Jacht op een Legendarisch Schat

  Al eeuwenlang zijn mensen tevergeefs op zoek naar de schrijn van Sint Olaf. Het trio Nora, Lars en Simon is deze schat nu op het spoor, ze zijn echter niet de enigen...

   

  Lees meer

 • Urbanus de Vuilnisheld

  Urbanus is verliefd op zijn schooljuf. Hij wil juf Pussy ten huwelijk vragen, maar zijn plan wordt verstoord door de louche bankier Jef Patat. Die laat al het afval van het land in Tollembeek storten. Alle inwoners zijn akkoord omdat ze hiervoor betaald worden in goud. 


  Lees meer

 • Waar is het Paard van Sinterklaas

  Op een dag, als er niemand op de boerderij is, doet Winky iets stouts en stiekems. Met verschrikkelijke gevolgen. Het paard van Sinterklaas ontsnapt... Winky racet op haar fiets de duinen in, maar het paard is verdwenen. Wat nu?


  Lees meer

 • Wendy en Dixie

  De 12-jarige Wendy reed eerst liefst iedere dag paard, maar sinds een ernstig ongeluk is alles anders. De komst van Dixie verandert Wendy’s leven voorgoed.


  Lees meer

 • Wiplala

  Wiplala is een tien centimeter-grote puber van een jaar of veertien. Bij toeval vindt Johannes (9 jaar) Wiplala in de keuken achter een pot pindakaas. Johannes is blij iets voor zichzelf te hebben, maar het lukt hem niet lang Wiplala voor de rest van het gezin verborgen te houden. ...


  Lees meer